واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

جزییات دیدار گروسی و اولیانوف در آستانه نشست وین

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در آستانه مذاکرات وین با یکدیگر دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 08
کد خبر: ۱۱۲۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه با «میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات هسته‌ای وین دیدار و گفت‌وگو کرد.

اولیانوف به‌عنوان نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، در پیامی توئیتری نوشت در این دیدار درباره «وضعیت مذاکرات وین» با گروسی رایزنی کرده است.

این دیپلمات روس در ادامه نوشت: «انتظار می‌رود آژانس نقش چشم‌گیری در اجرایی شدن توافق متعاقب درخصوص احیای برجام ایفا کند».

اولیانوف در این پیام توئیتری نوشت: «ما همچنین درباره فعالیت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران گفت‌وگو کردیم».

دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران، هفته گذشته در وین برگزار و ایران دو سند را به طرف مقابل در حوزه رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای ارائه داد و بنابر درخواست طرف‌های اروپایی برای مشورت با پایتخت‌هایشان درباره این دو سند، مقرر شد تنفسی در گفت‌وگوها صورت بگیرد و دوباره این هفته از سر گرفته شود.

بر اساس توافق «علی باقری» معاون سیاسی وزارت خارجه ایران و «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام روز پنجشنبه (فردا) این گفت‌وگوها در شهر وین ادامه خواهد یافت. باقری گفته که ایران یک سند سوم تحت عنوان «تصمیم» درباره راستی‌آزمایی لغو تحریم‌ها آماده کرده که قرار است به طرف‌های مقابل ارائه کند.

اولیانوف امروز (چهارشنبه) نیز در یک پیام توئیتری دیگر ضمن بیان جدیت ایران و آمریکا در گفت‌وگوهای وین، از قابل حل بودن اختلافات نوشته بود.

وی در آستانه ادامه مذاکرات وین اعلام کرد: «تماس‌های ما با ایالات متحده و ایران در گفت‌وگوهای وین نشان می‌دهد که هر دو طرف در خصوص احیای برجام بسیار جدی هستند، اما دیدگاه‌های آن‌ها در مورد راه‌ها و ابزارهای مربوطه متفاوت است. وظیفه مذاکره‌کنندگان غلبه بر این اختلافات است که در پرتو وحدت هدف، شدنی است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار